Viitorul prinde bine

Fara doar si poate, de 1 iunie ne gandim la ei mai mult decat la pescuit. Sunt copii nostri, cei care alaturi de sotie si pescuit ne dau sens vietii. De fiecare data, de 1 iunie, vrem sa facem ceva in plus pentru ei. Ceva care sa ii faca sa uite de zilele in care suntem pe ape. Anul acesta noi cei din DRILL am profitat de ocazia lansata de Arrow International si am participat in echipa la Cupa copiilor – Arrow LineaEffe 2010. Cu mic, cu mare ne-am strans in formula aproape completa:

Aida si Catalin … Lungu
Maria si Bogdan Sofonea
Abi, Zaza si Eugen … German
Rares si Alexandru … Trandafiropol,

plus mame, prieteni, frati sau membri de club …

Au lipsit, motivat,  Andrei Arif si Mihai Albu … care nu si-au revenit din betiile de dinainte cu doua, respectiv o saptamana la care au participat in calitate de … botezati.

Ne-am luat sculele oferite de organizator adica o undita de 3m de la Lineaeffe, o linie, un juvelnic, o punga de nada, o rola de fir, o cutie de viermisori si o sepcuta si am pornit spre locul de pescuit.

Cu ajutorul nasului fin al celor mari am ales ca loc o zona aflata in apropierea unui pod, cu structuri submerse (sic!). Ne-am montat sculele, am nadit temeinic, am asteptat si ne-am pus pe prins peste sub atenta indrumare a tatilor, unchilor, prietenilor din club, mai experimentati (in principiu). Rosioare, obleti, soreti, babusti si bibanusi ne-au adus momente de fericire, greu de surprins chiar pe pelicula.


Abi sau Zaza ???

Zaza sau Abi ???

Rares

Aida


Cezar

Unii dintre noi au lucrat la logistica …

Cata … a curatat locul de craci

Nane … a avut grija sa nu moara concurentii de foame … Eugen la departamentul “Cracane”

Cristi … sectia “inlocuire viermusi”

Cristi Anton… omul cu juvelnicu’

German … Petre German … bodyguard

Bogdan… supervizor

Alex… mai mult a descurcat linii si fire decat a pescuit

Mihai … field tester

A fost o dupa-amiaza extrem de reusita, cu multe capturi in randul nostru, dar si in randul celor peste … 200 de copii inscrisi la concurs, o supriza extrem de mare si placuta cel putin pentru mine. La final cu totii am fost extrem de multumiti pentru ca am prins peste, unii dintre noi pentru prima data, si pentru ca ne-am petrecut o zi perfecta in familie. Promitem sa fim prezenti si la anul intr-un numar si mai mare, pentru ca familia DRILL evolueaza …

4 comentarii la Viitorul prinde bine

 • marcel g  spune:

  Foarte tare…sa va traiasca copiii si sa va bucurati de implinirile lor……

 • mihaip  spune:

  Tot respectul! Felicitari!

 • ovidiu14  spune:

  sa va traiasca si sa va tina Dumnezeu naravul … La TOTI!

 • vali stratonov  spune:

  Continuitatea Clubului Drill e asigurata …voi ,va puteti pensiona linistiti.)))

LASA UN COMENTARIU

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>