Monthly Archives Iunie 2013

Cativa salai, doua naluci si o balastiera

salau

Iata doua naluci care au dat un randament foarte bun in doua partide scurte (maxim 3 ore fiecare), avute recent pe o balastiera de langa Bucuresti, o balastiera superba, dedicata in special crapului, inchisa pescuitului in acest moment, dar care din 2014 va fi probabil deschisa pescarilor de crap cat si pescarilor de rapitori.

savage gear

Savage Gear produce atat naluci soft cat si naluci hard perfect adaptate pescuitului de la noi din tara. Din gama nalucilor soft va prezint astazi 4Play Shad, iar din gama hard, vobere rattling, Vibra Prey60.

salau frumos

Detalii in filmuletul de mai jos…

MAI MULT

Topwatere pentru stiuca

doua stiuci

Iata doua naluci care ar putea sa-ti dea rezultate si tie atunci cand pescuiesti la stiuca, pe ape invadate de vegetatie, acolo unde orice alt tip de naluca se ineaca in padurea de iarba.

Savage Gear a lansat anul acesta Pop Prey si Top Prey, doua voblere topwater, numai bune de stiuca.

MAI MULT

Gamakatsu Short Shank Magic Eye

magic eye

Gamakatsu Short Shank Magic Eye este un model de ancore de la producatorul numarul 1 de carlige la nivel mondial. Toate carligele si ancorele Gamakatsu sunt produse in Japonia, folosindu-se numai oteluri de inalta calitate, sunt ascutite chimic, obtinandu-se astfel o mai buna rata de intepare a pestelui, iar acest model nou nu face exceptie.

Este un carlig cu un raport intre dimensiuni mediu, fabricat din sarma de doua ori mai rezistenta fata de cele normale, cu un finisaj de culoare nickel-black. Dimensiunea piciorului este mai scurta ca in cazul ancorelor obisnuite Magic Eye, lucru care le permite noilor ancore sa fie montate pe aproape toate tipurile de naluci hard.

Termenul de Magic Eye vine de la faptul ca aceste ancore se pot monta pe inelele despicate ale nalucilor fara a folosi pa...

MAI MULT