Monthly Archives Iunie 2011

PESCUIT LA TINTA

Incantati de reusita concursului de casting organizat de LRS cu ocazia etapei Master de la Periprava, am hotarat ca in cadrul cupei Arrow-Drill de la Valea Argovei sa organizam un concurs similar. Si pentru ca un concurs trebuie sa aiba si o miza, am cerut sprijinul partenerilor nostri de la Arrow International. Raspunsul – pozitiv – a venit prompt, Radu Boloca asigurandu-ne si doua premii atragatoare pentru castigatori- doua seturi a cate cinci voblere Daiwa, pe care cu siguranta oricine si le-ar dori in trusa.


Concursul a fost programat sambata dupa amiaza la ora 17 , in pauza dintre cele doua manse. La sectiunea spinning au concurat 37 de pescari, iar la sectiunea baitcasting, 12...

MAI MULT

Cupa Arrow Drill 2011

Confruntarea din Valea Argovei a fost în favoarea şalăilor

Un concurs de pescuit este de fiecare dată un bun prilej de a te întâlni cu prietenii, de a bea o bere şi de a mai povesti despre una alta. Aşa a fost şi la a doua etapă a Campionatului Naţional de Spinning Neumarkt desfăşurată în zilele de 4 şi 5 iunie 2011, la Valea Argovei.

Organizatorul acestui concurs, Clubul Drill, împreună cu sponsorul principal, Arrow International, au făcut tot posibilul ca cei prezenţi acolo să se simtă cât mai bine mai ales că, acest concurs se desfăşura pe un lac ce a fost o bună perioadă de timp închis, şi toţi sperau că şalăii îşi vor readuce aminte de paleta largă de culori a diverselor plastice.

Ziua de vineri a fost una rezervată pregătirilor, iar la ora 19...

MAI MULT