Monthly Archives Mai 2011

DRILL CU RAPITORII la PVTV

Pentru ca va placeee, va placeee, va place, place, place sa pescuiti la rapitori, iata ca acum puteti sa va alaturati noua si urmarind partidele noastre de pescuit dedicate stilului preferat… spinningul.
Incercam sa facem o emisiune lunara, in care sa va dezvaluim din tainele acestui stil, din secretele care de multe ori fac dintr-un esec, o partida reusita.
Asadar lasati un pic lansetele deoparte si puneti mana pe telecomanda, dati pe PVTV, pentru ca, nu-i asa, nici nu stiti … cate lucruri frumoase aveti de vazut.

MAI MULT

TOP SECRET: E bine pe Vale

WHITEMAN – Da recunosc, a fost greu. Prima data ca “Bah, nu vreau sa se afle! si “Mai bine sa tinem pentru noi!”… ca “Nu trebuie sa stie lumea!” sau ca “Poate se vad locurile din poze”, cert e ca de-abia l-am convins sa scrie cate ceva si imi dea niste poze. Am insistat pentru ca voiam sa stie poporul … la Vale se prinde… bine.
I-am respectat totusi dorinta ca locurile sa ramana secrete …
Iata ce au facut Boc si secretosul Cox, caci despre el este vorba, in iesirite trecute pe Vale …

Foto: Bogdan Cox Doncea…

Dupa o perioada de aproximativ opt luni in care a fost inchisa pentru regenerarea populatiei piscicole, pe data de 29 aprilie acumularea de la Valea Argovei si-a deschis portile pentru impatimitii pescuitului la salau si nu numai.
Avand in vedere ca peste doua saptamani se va desfa...

MAI MULT

Bun la salau

MAI MULT