Monthly Archives Aprilie 2010

Trofeul Mustad 2009

Pe 16 aprilie a avut loc la sediul firmei Arrow International festivitatea de premiere a Trofeului Mustad, la care si noi am participat cu aproape intreaga echipa. Diferit de ceilalti ani, festivitatea s-a mutat chiar la showroom-ul firmei organizatoare, lucru foarte bun de altfel avand in vedere faptul ca inainte de premiere si dupa fiecare participant a putut admira noutatile din domeniu, a putut tine in mana lanseta sau mulineta care ii suradea.

Dupa cum probabil se stie premiantii au fost urmatorii:

CÂRLIGUL DE AUR – Valentin Oprișănescu, București
CÂRLIGUL DE ARGINT – Ioan Todor, Lugoj
CÂRLIGUL DE BRONZ – Marian Ionescu, București
MENȚIUNE – Ion Popescu, Tulcea
MENȚIUNE – Dan Bobei, Brașov
MENȚIUNE – Vasile Nacu, Piatra Neamț

De mentionat faptul ca Valentin Oprisanesc...

MAI MULT

Start

Dupa o iarna lunga si orgolioasa, care a tinut mortis sa-si  demonstreze capacitatile pana in ultimele zile, presarata parca mai mult decat oricand de dispute absurde si inutile, a venit si momentul mult-asteptat al startului de sezon competitional.

La fel ca si in celebra competitie nord-americana Bassmaster, Campionatul National de Spinning va debuta cu o etapa de Open, Cupa Jaxon – WSB ce se va desfasura weekend-ul viitor pe lacul Sarulesti.

Interesul de care s-a bucurat acest concurs a fost unul foarte mare, cele 100 de locuri ocupandu-se in timp record. In una din ultimele zile de antrenament permisa prin regulament, am facut o scurta vizita  la Sarulesti impreuna cu alti colegi din clubul Drill...

MAI MULT