Monthly Archives Februarie 2010

Mihai Teodor Albu

Un nou moment magic pentru clubul DRILL. La mai putin de o luna dupa colegul nostru Andy, este randul lui Cristi Albu sa devina tata de viitor campion. Si pe Albisoru’ cel mic il vom ajuta sa ne impartaseasca pasiunea, si speram ca de la o varsta frageda sa devina membru de baza al CPS Drill. Dupa cum se vede, chiar din primele zile de viata poarta cu mandrie prenumele presedintelui nostru de club.

La multi ani Mihai! Sa cresti mare (pescar) si sanatos!

MAI MULT

DAIWA RYUKON

Lansetele Daiwa Ne-am obisnuit demult sa reprezinte ceea ce se defineste intr-un singur cuvant – perfectiunea. Succesul acestor lansete se datorează în principiu celor trei concepte: design, inovaţie şi cea mai bună calitate, principii iniţiate de fondatorul companiei, d-ul Yoshio Matsui, acum mai bine de 50 de ani, care se respectă şi astăzi, datorită tehnologiei de care dispun cei de la Daiwa.


Concepute nu doar ca inovatie tehnica dar si ca raspuns la cerintele marilor pescari sportivi profesionisti din circuitele competitionale de peste ocean cum ar fi Takahiro Omori, lansetele Daiwa se prezinta in exclusivitate pentru piata europeana cu noua serie de lansete RYUKON.

RYUKON – sufletul dragonului – o lanseta incredibil de usoara si puternica (toate modelele din aceasta seri...

MAI MULT

KVD – The King

foto ESPN Communications

Pentru marele campion, de doua ori castigator al Classic-ului ziua a inceput extrem de bine.  A pescuit in aceeasi zona ca si in primele doua zile ale turneului, intr-un “hot spot” pe care l-a descoperit in concursul din 2007. Ieri a reusit sa scoata 7 pesti din acel loc.

Clasamentul neoficial il arata pe Kevin Vandam pe primul loc pana pe la jumatatea mansei cand este intrecut de Russ Lane, care puncteaza cu un bass de 6-2 lb.  Jeff Kriet, aflat pe primul loc dupa doua zile de concurs si Todd Faircloth pe trei,  nu reusesc sa tina pasul cu VanDam si in final se claseaza pe locurile 2 si respectiv 3.

Pe 4 vine Russ Lane, care reuseste si captura zilei cu acel bass de 6-2 lb.  Tabloul celor “6 magnifici” este completat de Brent Chapman si Mike Iaconelli.

In af...

MAI MULT