Monthly Archives Noiembrie 2009

Bassari pentru o zi!

p1010062

Asa cum aveam sa constatam sambata de dimineata, cu totii am stat cu ochii tinta pe blog-ul lrs pana noaptea tarziu pentru a afla vesti de la mexicani dupa prima zi de Mundial.

Tot drumul a fost intesat cu discutii aprinse despre pescuitul la bass, despre ce inseamna o competitie adevarata si ce pacat ca nu a fost posibil sa plece toate cele trei echipe ale nationalei.  Despre rolul extrem de important pe care l-au avut Capitanul si informatia in Italia anul trecut si lipsa acestor atuu-ri de asta data. Despre problemele Ligii si Presidentie, implicare, pasiune, jocuri de culise, magarii voite sau nu, promisiuni nerespectate, pupatu talpilor, igiena mintala si … uite-asa ne-am trezit pe malul garlei unde am uitat de toate.

Dupa cateva tatonari, Eugen gaseste groapa cu bibani...

MAI MULT

Daiwa Infinity Q Zaion

eugen-germanZaion – al şaselea element
de Malin Musatescu

Vă spun sincer că atunci când am luat în mână pentru prima dată o Daiwa Infinity Q Zaion, am început să râd. Mulineta este atât de uşoară că nici nu-ţi vine să o iei în serios. Dar aparenţele înşeală. Câteva ture de manivelă, armarea şi declanşarea pick-up-ului, în fine, toate gesturile aproape mecanice pe care le face un pescar cu o mulinetă într-un magazin, m-au convins că japonezii au descoperit secretul imponderabilităţii. Fără greş, această mulinetă robustă, cu rulaj fascinant şi cu frână impecabilă sfidează gravitaţia. Pusă pe o lansetă, reinventează pescuitul.

Mulţi pescari asociază numărul rulmenţilor cu performanţa mulinetei...

MAI MULT

Lanseta făgăduinţei

daiwa-steez

Daiwa Steez

Pasiunea mea pentru pescuit, în special pentru spinning se confundă cu pasiunea pentru competiţie. Participlnd constant, de peste 15 ani, la competiţiile naţionale de profil am înteles că pentru a face performanţă, pe llngă experienţă, ambiţie şi cunoştinţe mai este nevoie de ceva, la fel de important ca acestea: de  echipament clt mai performant şi clt mai specializat pe stilul de pescuit practicat.

Deoarece în timpul competiţiilor peştii resimt presiunea numărului mare de pescari, devenind suspicioşi, pretenţioşi, greu de păcălit, echipamentul trebuie să fie ales astfel înclt să ţinem cont de aceste modificări în comportamentul lor.

O abordare directă: să ai cu ce

Jiggingul este stilul de pescuit cel mai frecvent utilizat în etapele Campion...

MAI MULT