Monthly Archives Octombrie 2009

Aventuri la Holbina

img_4915

Alin Musatescu

In vacanta de vara m-am dus impreuna cu familia mea la Holbina 1, in Delta. E acolo un complex turistic care mie mi-a placut foarte mult…Dar am auzit ca acolo mergem ca sa pescuim la stiuca, idee care nu prea mi-a placut deoarece eu vroiam sa merg la avat. Dar in cele din urma m-au convins parintii si am mers la stiuca.

Cand am ajuns la locul potrivit eu i-am cerut lui tata o lingura Dollinger de la Berti, de 10 grame. Prima lansare, primul peste…o stiuculita mica. A doua lansare, o alta stiuculita…am dat pana m-am plictisit, la cat de multa stiuca era acolo. Dupa care mai pe seara am plecat.

A doua zi, dis de dimineata pe la 5:30, am plecat din nou. Eu ramasesem tot cu Dollinger-ul pe lanseta, nu l-am mai schimbat...

MAI MULT

DRILL – ARROW in Laponia

drill

La inceputul lunii august, impreuna cu lotul national, cinci dintre noi am participat la deplasarea din Laponia: doi chiar din postura de componenti ai lotului, doi din cea de gazetari si Mihai din postura de etern iubitor si sustinator al fenomenului spinning.

Ne-am intors de acolo cu o experienta de neuitat, cu amintiri frumoase, cu multe stiuci, pastravi, bibani trecuti in palmares si cu o multime de imagini, pe care vrem sa le rememoram alaturi de tine.

MAI MULT