Monthly Archives Iunie 2009

Fear of the dark

… nu ca noua ne-ar fi frica de ceva/cineva; ascultati melodia asta …

… o s-o mai auziti … muahahahahah

MAI MULT

Clenii rataciti in abisuri

belis

Am plecat cu totii la Belis pentru etapa a treia a TAvP cu ganduri mari. Experienta acumulata in timp a unora dintre noi, dorinta de afirmare a altora sau pur si simplu placerea de a reveni si pescui la munte ne indemnau de la spate si ne dadeau sperante.

O prima “garnitura” a plecat catre Belis marti seara inainte de concurs pentru a prospecta lacul, placerile si toanele clenilor de Belis. Aveam si o surpriza … pe Mugur “Garcea” Mihaescu, pescar foarte pasionat de pescuit in general si spinning in special. Cooptarea in randurile clubului nostru a fost una fireasca, temperamentul sau potrivindu-se perfect cu starea de spirit a baietilor din DRILL.

…, dar sa ii dam cuvantul …

” ‘na searaaaaaa … dupa experienta placuta de la Stuffish 2009, unde am intalnit niste baieti foarte de treaba si ...

MAI MULT

DRILL la Stuffish 2009

logo_stuffish1

Am continuat seria de manifestarilor legate de popularizarea si sustinerea pescuitului in sistem catch&release cu participarea la concursul de pescuit Stuffish 2009. La invitatia baietilor de la Aventuri la pescuit am raspuns prezenti in numar de 5 – Cristi, Eugen, Petre, Mihai si Andy in dublu rol (organizator si participant).

Intre 22 si 24 mai, la Holbina, Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta a organizat prima ediţie a Stuffish, un concurs de pescuit sportiv la ştiucă, in sistem „catch and release”, în Delta Dunării la care au participat unii dintre cei mai iscusiti pescari de spinning de la noi. Acesti au facut echipa cu personalitati din mass-media … Liviu Mihaiu, Mugur Mihaescu, Mircea Daneliuc.

holb02

Locul I a fost câştigat de echipa formată din Andy Arif (in postura de ve...

MAI MULT