Monthly Archives Mai 2009

Cupa Moldovei 2009

Profitand de pauza dintre etapele de la Darvari si Belis, am hotarat, impreuna cu jumatate din colegii de la Drill – Andy, Misu, Cristi (Macabelus) si Petre – sa participam la editia a patra a Cupei Moldovei. Si pentru ca voiam sa facem cunostinta cu pista de la Manjesti, unde la sfarsitul lui august urmeaza sa se desfasoare etapa a -5-a din cadrul AVP-FH, si pentru ca, asa cum am mai afirmat, dorim sa sustinem organizarea cat mai multor competitii open puternice… si cum poti face mai bine acest lucru, decat concurand!?. Cu presedintele MARO IMPARAT la timona, Toyota – cu sau fara peridocul cu 5 barci – are aceeasi viteza de croaziera: viteza sigurantei, propice consumului de bere si de Maiden.

mj001

LOCATIA Manjestiul este o locatie potrivita pentru o etapa de biban, dar am fost impresio...

MAI MULT

Concluzii etape salau

suntem-peste-tot

Iata ca s-au terminat etapele de salau. Incercam sa tragem ceva concluzii, nu numai pentru noi.

Sarulestiul.

Chiar daca anul acesta am beneficiat de cateva zile de antrenament, care fie vorba intre noi, nu au fost atat de productive pe cat ne-am fi asteptat pentru o balta care efectiv “pute” de salau, rezultatele din concurs ne-au aruncat pe care-ncotro in clasamentele finale ale etapei.

E drept ca in antrenament marea majoritate a timpului l-am petrecut in cautarea locurilor in care vargatii se aduna in perioada de boiste si nu am insistat foarte mult pe locuri. Am batut sectoarele, postate regulamentar de clubul organizator cu o luna inainte, am descoperit locuri noi, am testat echipamentul.

echipament

lansete

Marea surpriza a concursului a fost modificarea sectorului dinspre Gurbanesti, unde bin...

MAI MULT