Monthly Archives Martie 2009

DRILL … deschizator de drumuri

Se stie ca CPS DRILL este primul club de spinning din Romania. De asemenea stim cu totii ca este si un deschizator de drumuri, multe din initiativele noastre regasindu-se mai tarziu in “initiativele” altora. Dupa o perioada in care ne-am concentrat mai mult pe competitie (2007-2008), pe concursuri, pe pescuitul in sine, trebuia sa mai facem un pas, oarecum firesc. Sa impartasim si altora placerea noastra de a pescui, sa impartasim si altora tainele pescuitului la rapitori.

Intr-un parteneriat cu firma Arrow International, am inceput ceea ce noi am numit “Cursurile de pescuit in stil DRILL”, si anume o serie de prelegeri teoretice si practice menite sa induca si altora din experienta noastra acumulata in timp, pe malul apelor...

MAI MULT

DRILL TEAM DAIWA

daiwa

Inceputa cu mai bine de un an in urma, prin Eugen, colaborarea dintre clubul nostru si binecunoscuta firma de aricole de pescuit ARROW INTERNATIONAL capata noi dimensiuni. Astfel, ARROW si TEAM DAIWA devin sponsorii principali ai CLUBULUI DE PESCUIT SPORTIV DRILL.

Le multumim si pe aceasta cale pentru suportul oferit si le promitem ca si in anul acesta vom confirma increderea acordata.

DRILL prinde bine!

drill-team-daiwa

MAI MULT