Monthly Archives Iulie 2008

Bertiliş 2008

Anumite probleme “tehnice” ne-au pus in imposibilitatea de a va tine la curent cu desfasurarea de forte de pe superbul lac Belis. Sperand ca inca nu e prea tarziu incercam o scurta prezentare a celor ce s-au intamplat in week-endul 11-13 iulie.

In mare, pentru noi aceasta etapa a fost una a contrastelor; daca doi dintre noi au urcat pe podium, aducand puncte importante in “clasamentul virtual” al cluburilor, unul a punctat la general cu 2 puncte (locul 19 – decent), ceilalti s-au “zbatut” undeva dupa primii 25 din clasament.

Coincidenta sau nu, primii care au ajuns la locul faptei au fost Eugen, Petre si Mihai, avand astfel mai mult timp pentru antrenament. Chiar daca nu s-au tras concluzii, iesirea pe lac a fost una benefica...

MAI MULT

Bataie pe Belis

Etapa a patra sta sa inceapa. E cazul sa ii luam pe toti pe Belis, sa trecem in frunte, acolo unde stiu cu totii ca ne e locul.

O prima parte din DRILL Team este deja pe drum, a doua urmand sa plece joi-vineri. Incercam sa va tinem la curent cu desfasurarea de forte, cu atmosfera, biosfera, dar mai ales hidrosfera de la Belis.

So, stay tuned …

MAI MULT

Somn uşor

Vestea a picat intr-o frumoasa zi de inceput de mai: 40 de minute de drill, start naucitor pe sub barca, lanseta facuta praf, un om tulburat. Cu martori de incredere, uimiti si ei de strasnica intamplare. Pe Caldarusani.

Cuprinsi de fel si fel de treburi nu am reusit sa ne prezentam in echipaj complet in week-end-ul ce a urmat pe balta cu pricina, asa ca au plecat in recunoastere cei mai putin ocupati – gingasul Mishu si dragul sau frate, zbuciumatul Bogdan. Si, spre uimirea tuturor, au scapat fara nici o lanseta rupta. Drept ca daca s-ar fi intamplat nu ar fi fost nimic nou pentru nimeni, mai ales daca stam sa ne gandim nitel la Bogdan...

MAI MULT